Essentielle tips til valg af det rette udendørs varmeapparat

Mange mennesker nyder et måltid under åben himmel eller at læse avisen ude på terrassen. Desværre kan disse udendørs fritidsaktiviteter blive forhindret, når temperaturen falder. Et udendørs varmeapparat kan holde morskaben gående. Her er vores vejledning til at vælge det rigtige.

Elektricitet vs. gas

For dem, der ikke kan lide at lugte gas eller brændstof er de elektriske varmeapparater et fremragende valg. Man kan installere SolaMagic elektriske varmeapparater meget tættere på brændbare materialer end gasvarmere, så de er mindre iøjnefaldende, når de installeres på facader eller sofitter. El-varmere som Infratech Slimline kan endda installeres i flugt med loftet på visse steder.

På den anden side er propan-varmere eller naturgas-varmere i stand til at producere mere varme eller opvarme et større område med et enkelt varmeapparat. De er som regel også meget billigere i brug og har flere forskellige stilarter, man kan vælge imellem. Varmeapparater til flaskegas har som regel et indbygget sted, hvor flasken kan skjules, så de kan være større end modellerne til naturgas, men de har den fordel at være fleksible med hensyn til placering. Naturgas-varmere er begrænset til placering ved naturgastilslutningen, men hvis man er midt i at renovere, kan man flytte tilslutningen hvorhen, man vil.

Forskellige typer varmeapparater

Udendørs varmeapparater fås i forskellige stilarter, herunder stående, installerede, bordmodeller og ildsteder. Stående typer fra brands som Sunglo Patio Varmeapparater afgiver meget varme og har den yderligere fordel at de kan flyttes hvor som helst hen. Lineære varmeapparater kan installeres højt på en væg, for eksempel på et fasciebræt over terrassen, så den kan afgive varme uden at fylde noget på terrassen. Bordmodeller fra brands som Napoleon Grills er fantastiske til små verandaer med begrænset plads og et meget lille område, der skal opvarmes. Ildsteder eller ildborde, som dem man kan få hos SolaMagic, har lige dele design og funktion. Denne variation af varmeapparater giver gæsterne et dejligt midtpunkt at hygge om med drinks eller et måltid mad.

Sikkerhed

Det er altid bedst at vide de begrænsninger de lokale myndigheder sætter hvad angår åben ild eller varmeapparater der afgiver høje temperaturer i nærheden af din bolig. Dette bør undersøges sammen med specifikationer om den model, du overvejer. Hvis du besøger en forhandler med velinformerede medarbejdere, kan de hjælpe dig med at holde dig inden for disse begrænsninger og finde et produkt, der er sikkert for dine behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *