Korrekt træning af operatører for elektriske palleløftere

Mens formel træning ikke er påkrævet under OSHA bestemmelserne for operatører af manuelle Ergolift palleløftere, er det samme ikke tilfældet for medarbejdere, der bruger nogen som helst form for palleløfter, der er motoriseret. Dette omfatter elektriske palleløftere, såvel som pallevogne med benzinmotorer. Praktisk træning anbefales på det kraftigste for betjening af alle typer af palleløftere, men det er obligatorisk for motoriserede palleløftere.

Hos OSHA kan man få en praktisk “Oftest Stillede Spørgsmål” brochure til træning af operatører af motoriserede industrielle transportvogne. Den dækker nøjagtigt, hvad arbejdsgivere og medarbejdere skal vide om at køre med elektriske palleløftere, såvel som hver af parternes ansvar under loven. Her er de vigtigste oplysninger fra OSHA:

  • Formel, ekstern træning er ikke nø Træning kan gøres internt, så længe den, der certificerer operatøren af det indendørs køretøj, er erfaren, velinformeret og kompetent.
  • En operatør skal være velinformeret om de generelle principper for sikker brug af palleløfteren, de(n) type(r) køretøjer, de skal køre, farerne på den individuelle arbejdsplads, og de generelle OSHA sikkerhedskrav.
  • Trænede operatører skal vide, hvordan man gør jobbet ordentligt, og de skal vise det via en evaluering på Dette kan gøres med verbalt og skriftligt læremateriale, relevante videoer, og det skal opfølges med en praktisk observation.
  • Arbejdsgivere skal forny operatørernes certifikater en gang hver tre å Al træning og alle resultater skal dokumenteres. Det er dog ikke nødvendigt med egentlige certifikater, som det er for gaffeltruck operatører.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *