Karakteristika at se efter når det kommer til udendørs havefliser

Vælg en type flise fra Sandgaard Beton, der har følgende træk:

  • Slidstærke fliser: Vælg en type, der vil kunne holde til elementerne. Nogle keramiske produkter og skifer er simpelthen for bløde til at virke udenfor. Porcelæn og solide sten som granit, skifer, marmor, travertin, kalksten og kvartsit er gode muligheder. Alle slags farver er tilgængelige, herunder grå, blå, rød, grøn og beige.
  • Det absorberer ikke meget vand: Hvis du bor i et område, der udsættes for fryseprocesser og optøningsprocesser, skal du bruge en udendørs terrasseflise, som kan modstå ekstreme temperaturændringer. Porcelæn har en meget lav vand-absorptionshastighed, hvilket er godt. Hvis vandet absorberes af en flise, og vandet derefter fryser, kan processen sprække og springe dit gulv.
  • Det giver en glidebestandig overflade: Har du et flisebelagt gulv i dit badeværelse? Selv om det er keramisk (og derfor en glat overflade), bliver det nok ikke meget glat, når du går i bad. mørtel linjer adskiller alle disse fliser, hvorved overfladen brydes op. Dette giver mere trækkraft til dine fødder – en vigtig sikkerhedsfunktion, når det kommer til et badeværelse. Udendørs gårdhaver er imidlertid typisk ikke opbygget på denne måde. De består af færre, større fliser og dermed færre fuger. Som følge heraf skal du kigge efter en anden måde at gøre dem glidebestandige. Hvordan afhjælper du dette problem? Brug en type flise, der er lidt slibende. En lille smule grus, vil give trækkraft, når gulvet er vådt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *