Designmuligheder af Udendørsvarmere

Du har en række forskellige typer design af Wishco udendørsvarmere at vælge mellem.

Terrassegulv Varmeapparater

Gulvvarmeapparater er populære, og en af de mest almindelige typer, du vil se, hvis du vælger en gasvarmer. Disse varmeapparater er normalt høje, tynde og giver en god mængde varme.

Dette er den type udendørsvarmer, du oftest ser på steder som restauranter eller caféer, der har terrasser. Du finder en bred vifte af priser med disse muligheder, der varierer afhængigt af den type brændstof de bruger, deres størrelse og styrke.

Hængende og vægmonterede varmelegemer

Hængende og vægmonterede varmelegemer er populære hos dem, der ønsker at spare gulvplads på deres terrasse. Varmeapparatet frigiver tilstrækkelig varme til at holde dig komfortabel, uden at optage din dyrebare plads.

De kan variere betydeligt i pris og størrelse, er stort set altid elektriske, og vil normalt kræve noget installationstid fra dig. Afhængigt af hvor praktisk du er, er det usandsynligt, at du vil være nødt til at ansætte nogen til at installere dette varmelegeme på din terrasse. De fleste finder det nemt nok at gøre selv.

Bordvarmere

Bordvarmere er de mindste af varmelegeme på listen og vil normalt kun opvarme et meget begrænset rum, men de er en særdeles overkommelig løsning, hvis du kun har brug for at opvarme et lille rum.

De er normalt elektriske, men du kan finde enkelte gasmodeller. Mange af dem ligner miniatureversioner af gulvstående terrassevarmere – det samme design, bare små nok til at stå på et bord. Hvis det meste af din terrassetid bruges med at sidde omkring et bord, kan dette være den mest praktiske mulighed for dine behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *