Råd til Forældre: Bakterier på Legepladsen

Denne video med gode råd til forældre ser på bakterier på legepladser, og hvad du kan gøre for at reducere mængden af bakterier, som dine børn kan komme i kontakt med.

Børn elsker legepladser – de er gode steder at komme af med noget energi – men med hver gynge og monkey bar følger også uønskede bakterier. Børn bliver bedt om at vaske deres hænder, før de spiser – men har du nogensinde tænkt på hvor mange bakterier, der egentligt er på legepladser, og hvordan dine børn kan undgå dem?

I denne korte og informative video med gode råd til forældre får du nogle gode råd fra Dr. Lisa Ackerley, en miljømedarbejder, til at minimere mængden af bakterier, dine børn kommer i kontakt med. Hun gennemgår nogle af de bakterier, der kan være på en legeplads, og hvor de kommer fra. Du vil lære nogle værdifulde tips til at undgå bakterier. Et meget godt råd er altid at have en antibakteriel håndgel med dig – eller klude som Cuticura, hvilket er en nem måde at holde hænderne rene på og fjerne bakterier.

Tips som Uno.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *