VARMEFORDELING, EFFEKTIVITET OG MILJØVENLIGHED VED VALG AF TERRASSEVARMERNE

Desværre er ingen Solamagic terrassevarmer helt grøn – den mest miljøvenlige måde at forblive varm på er at lagre og drikke te. Men hvis du er ude efter en terrassevarmer, der laver mindst mulig skade på miljøet, er gasvarmere ikke vejen frem.

De to største ulemper ved gasvarmere er, at de i modsætning til elektriske varmeapparater spilder meget varme og kræver brændstof. Den flamme, som gasterrassevarmerne producerer, opvarmer et rum på samme måde som en brand gør, hvilket betyder at størstedelen af varmen overføres gennem stråling, mens resten af varmen fra opvarmeren produceres ved konvektion. Konvektion er mindre effektiv, fordi denne type opvarmning opvarmer luften omkring varmeren, hvilket betyder, at i store områder som haver, slipper varmen hurtigt væk. Elektriske varmeapparater skaber på den anden side ingen emissioner, hvilket gør dem væsentligt mere miljøvenlige end gas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *