8 Sikkerhedstips til legepladsen

Gynger, rutsjebaner, legehuse og meget mere – at lege på en legeplads er en af ​​de BEDSTE ting ved barndommen. Uanset om du har dit eget legesæt i din baghave, eller I leger i en offentlig park, skal børnene lege sikkert og have det sjovt!

Hos Adventure World Play Sets, går vi op i sikre gynger og legepladser, og særligt børns sikkerhed – det er selve kernen i vores forretning. Se vores enkle, men vigtige sikkerhedstips til legepladser for at sikre, at dine børn forbliver i sikkerhed, mens de nyder deres legetid udenfor.

Legepladssikkerhedstips til forældre

Du vil have at dine børn skal have det sjovt når de leger udenfor, som du gjorde som barn – men du vil også have, at de skal være sikre. Hvis du har et par enkle sikkerhedstip i tankerne kan du mindske skaderne udenfor (uanset om det er i parken eller i din egen baghave) er det alt sammen sjovt og gør ingen skade.

1. Bær de rigtige sko

Intet slår følelsen af ​​at køre rundt så hurtigt som du kan. Bare sørg for, at dine børn har de rigtige sko på, når de skal ud på Uniqa legepladsen. Lad dine børn bære sneakers eller sandaler med et omviklet bånd bagpå. Flip-flapper kan man falde i, så dem skal man helst holde væk fra legepladsen.

2. En ad gangen på rutsjebanen

Det er et simpelt råd, men et af vores vigtigste tips, er at sikre at dine børn ved at de skal rutsje ned ad gangen. Selvom vores rutsjebaner er ekstremt robuste, kan nogen vælte over siden hvis de rutsjer to ad gangen.

3. Undgå at klatre op ad rutsjebanen

Vi kommer aldrig til at vide hvorfor, men børn elsker at klatre op ad rutsjebaner – men det er ikke sikkert. På overfyldte legepladser, forsøger de at klatre op, hvilket kan resultere i at de bliver ramt hvis en anden forsøger at glide ned. Den gode nyhed er, at vi laver TONSVIS af sjove måder man kan klatre på din Adventure World set, herunder stenvægge og kædestiger. Tjek vores swinget tilbehør.

4. Ikke hop af gyngerne

Det er en hård en. Vi gjorde det alle da vi var børn, men vi kender nogen, der fik ondt at gøre det. Kort sagt, det er sjovt nok at gynge uden at hoppe af. Fortæl dine børn: sikkerhed først.

5. Overvåg Monkey Bars

Her gælder sikkerhed først. Monkey bars kan være en stor akrobatisk aktivitet for børn, men da der er en risiko for at man kan falde, skal du se dem nøje an. Lav en regel med dine børn, hvor hvis de ønsker at klatre i Monkey bars, skal de komme og få fat på dig først. Plus, de vil elske at se, hvor stolt du er, når de klarer den godt!

6. Gå ikke for tæt på gyngerne

Sørg for, at dine børn ved ikke at gå for tæt foran eller bag andre børn svinge. Nogle børn kan svinge hurtigt og kan banke ned eller skade andre børn uden betydning for.

7. Sørg for, at udstyret er i god stand

Disse sikkerhedstips gælder for offentlige parker. Legeplads udstyr i dårlig stand er ikke kun mindre sjovt-men kan faktisk være usikre for børn at spille på. Check for splintring træ, beskadigede sving sæder, skarpe kanter på metalrammer, skarpe metal swing kæder, og alt andet, der kan vise sig usikre for unge. Læs mere om at inspicere et Playset.

8. Sørg for, at området er rent og sikkert

En anden legeplads sikkerhed tip til offentlige steder. Hvis dine børn spiller på en offentlig Park eller legeplads, kontrollere deres umiddelbare område omhyggeligt for papirkurven, brudt glas, og andre usikre eller usmagelige objekter. Desværre, ikke alle respekterer, at børn bruger offentlige rum, så hvis du vil have dine børn til at spille der, skal du være på vagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *